BREZ SKRBI IN BREZ SKRITIH STROŠKOV!

Imate ogledano vozilo in bi ga radi uvozili iz tujine? Smo strokovnjaki na področju uvoza vozil in vam z veseljem pomagamo pri  iskanju novega  vozila.  Spodaj si lahko pogledate potek  uvoza. Pomagamo vam lahko tudi pri ugodnejšem financiranju, ureditvi zakonskih zahtev ter sprememb na vašem vozilu (na primer pri naknadnem temnenju stekel, vgradnji vlečne kljuke, drugačnih platišč). 

1. POVPRAŠEVANJE

Najprej nam pošljite povpraševanje na kontaktnem obrazcu in izrazite vaše želje. Lahko nas tudi pokličete ali kontaktirate preko elektronske pošte oz. se oglasite pri nas.

2. ISKANJE VOZILA
V kolikor imate vozilo ogledano, nam le to pošljite. Glede na oddano povpraševanje in vaše želje vam najdemo več opcij vozila.
3. PREVERJANJE VOZILA
Pri vsakem vozilu preverimo zgodovino servisiranja, morebitne poškodbe, udeleženost v prometnih nesrečah itd.
4. PREGLED VOZILA

Vozilo lahko pogledamo tudi na lokaciji, v kolikor izrazite željo.

5. NAKUP VOZILA

Ko izberete vaše vozilo, uredimo vse potrebno za varen nakup.

6. TRANSPORT IN DOBAVA

Vaše vozilo pripeljemo z našimi prevoznimi partnerji, ki poskrbijo, da je vozilo karseda hitro pri nas.

7. PRIPRAVA VOZILA

Ko je vozilo dostavljeno, pri nas uredimo vse postopke do registracije vozila (emsijska ustreznost, postopek DMV, homologacija) in drugo birokracijo.

8. PREVZEM SANJSKEGA VOZILA
Ko so uvozni postopki končani, je vozilo pripravljeno na registracijo. Za vas lahko uredimo tudi ugodno zavarovanje vozila, po želji dobavimo in zamenjamo pnevmatike, opravimo servis, čiščenje, dostavo itd.
UŽIVATE V VOŽNJI Z NOVIM VOZILOM